Rijswijk

Op zaterdag 23 september zal de zwemdisco terugkeren in zwembad de Schilp.

Vanaf 19:00 tot 21.30 zal het zwembad worden omgetoverd tot zwemdiscotheek met muziek en lichteffecten.

Iedereen tot en met twaalf jaar uit Rijswijk en omgeving zijn uitgenodigd om op de muziek van DJ Axel en DJ Bas te komen zwemmen en dansen.

De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een hapje en drankje (met ooievaarspas 50% korting).Tijdens de avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf.

Voorverkoop & ouders

Om lange wachtrijen te voorkomen is het verstandig om alvast kaarten te kopen in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad. Op het moment dat je al een kaartje hebt gekocht is het mogelijk om langs de rij te lopen en gelijk te gaan discozwemmen.

Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat zwemmen betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit de horeca onder het genot van een hapje en drankje.

 

Feestje vieren? Valt er iets te vieren, doe dit dan tijdens de zwemdisco voor een spetterend avondje uit! Het feestje krijgt natuurlijk een speciale VIP behandeling! Kijk op www.zwemdisco.com voor alle informatie en data.

Geplaatst door Zwemdisco op maandag 21 augustus 2017

VIER JE FEESTJE TIJDENS DE ZWEMDISCO!