Almere

Feestje vieren? Valt er iets te vieren, doe dit dan tijdens de zwemdisco voor een spetterend avondje uit! Het feestje krijgt natuurlijk een speciale VIP behandeling! Kijk op www.zwemdisco.com voor alle informatie en data.

Geplaatst door Zwemdisco op maandag 21 augustus 2017

De eerste zwemdisco was erg gezellig! Op vrijdag 12 oktober is de zwemdisco terug met een Drijf Disco. Neem dus je luchtbed of strandbal lekker mee!

Iedereen tot en met 15 jaar uit Almere en omstreken is uitgenodigd om te komen zwemmen en dansen op de muziek van DJ Axel & DJ Bas.

De zwemdisco begint om 19.30 uur en is om 22.00 uur afgelopen. De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een drankje. Tijdens de avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf.

Voorverkoop & ouders

Om lange wachtrijen te voorkomen is het verstandig om alvast kaarten te kopen in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad. Op het moment dat je al een kaartje hebt gekocht is het mogelijk om langs de rij te lopen en gelijk te gaan discozwemmen. Let op: Legitimatie verplicht!

Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit de horeca onder het genot van een hapje en drankje.